Partner worden

Samen maken we het verschil

Maar liefst één op de drie huishoudens leeft op of onder de armoedegrens. Wij willen dat iedereen actief kan meekomen in de maatschappij. Ook partner worden en samen financiële zorgen de stad uit te helpen? Als we samen in actie komen, brengen we echte, blijvende verandering teweeg. Samen zorgen voor een beter perspectief voor deze mensen en helpen ze weer grip op hun leven te krijgen. Hoe groter ons netwerk, hoe groter de impact die we maken. Op elk niveau. Jouw expertise, interesse en bijdrage is meer dan welkom.

Wie zijn onze partners en wat doen ze?

Op lokaal niveau wordt intens de samenwerking gezocht met bestaande en succesvolle initiatieven zoals Financieel Fit Den Helder, het FUNdament en de lokale overheid, maatschappelijke organisaties, het onderwijs en het bedrijfsleven.

De partners binnen Financieel Fit Den Helder willen komen tot effectieve interventies om mensen die niet financieel fit zijn of dreigen minder financieel fit te worden, te ondersteunen. Door samen nieuwe initiatieven te ontwikkelen, aan te jagen én te implementeren. Daarnaast wisselen zij binnen het netwerk kennis en ervaringen uit en halen relevante kennis van buiten naar binnen. Zo maken zij optimaal gebruik van elkaars denk- en daadkracht. Partners helpen bij het vinden van hulp, nemen stress en schaamte weg en voorkomen door vroegsignalering dat mensen verder in (financiële) problemen raken.

"We zetten in op preventie, vroegsignalering, educatie en nazorg."

Aanmelden als partner

Sluit jij je aan als partner van Financieel Fit Den Helder? Op de partnerpagina vermelden we dan ook graag uw organisatie. Hiervoor kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden. Na controle van uw gegevens en ontvangst van uw logo wordt uw organisatie met naam, logo, korte beschrijving, algemene contactgegevens en een link naar uw website opgenomen. Aansluitend wordt met de contactpersoon van uw organisatie zo goed mogelijk de samenwerking met Financieel Fit Den Helder afgestemd.

Partner gegevensOok ontvangen wij graag uw logo.
U kunt het bestand (eps/pdf/ai/psd/jpg/png) hier uploaden of mailen naar info@financieelfitdenhelder.nl.

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips